• +597 8857673
  • bouwconstructie@vasilda.com
  • Arabistraat 36, Paramaribo

Over ons

OVER ONS

Welkom bij Vasilda N.V., een toonaangevend bouwbedrijf dat sinds 1997 diensten van topkwaliteit levert. Wij zijn gespecialiseerd in architectuur-, bouw- en renovatieprojecten van elke omvang, en we zijn trots op ons streven naar uitmuntendheid en onze toewijding aan klanttevredenheid.

Bij Vasilda N.V. geloven we dat het opbouwen van sterke relaties met onze klanten de sleutel tot ons succes is. Daarom nemen we de tijd om uw behoeften en verwachtingen te begrijpen en werken we gedurende het hele proces nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw visie wordt gerealiseerd. Ons team van ervaren architecten, bouwprofessionals en renovatie-experts heeft de vaardigheden en expertise die nodig zijn om elk project aan te kunnen, hoe complex of uitdagend ook.

KWALITEIT BOVEN ALLES

Onze diensten omvatten alles van conceptueel ontwerp tot uiteindelijke constructie, en we gebruiken alleen materialen en apparatuur van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat elk project volgens de hoogste normen wordt voltooid. Of u nu een nieuw huis wilt bouwen, een bestaand pand wilt renoveren of een commercieel bouwproject wilt uitvoeren, Vasilda N.V. is er om u te helpen.

Waarom Vasilda N.V. kiezen voor uw bouwbehoeften?

Het is eenvoudig: we streven ernaar uitzonderlijke kwaliteit en ongeëvenaarde klantenservice te bieden. Wij geloven dat elk project uniek is en nemen de tijd om naar onze klanten te luisteren en hun specifieke behoeften en vereisten te begrijpen. We zijn gepassioneerd over wat we doen en we zijn toegewijd om elke keer uitstekende resultaten te leveren.

Bedankt voor het overwegen van Vasilda N.V. voor uw bouwbehoeften. We kijken uit naar de mogelijkheid om met u samen te werken en uw visie tot leven te brengen.

Ons Team

Ons Team

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Howard Vasilda
Howard Vasilda
CEO
Gladys Vasilda
Gladys Vasilda
Finance Manager
Shaista Vasilda
Shaista Vasilda
Asistent Finance Manager
Hellen Kotzebue
Hellen Kotzebue
Human Resource Manager
Yvonne Thapo
Yvonne Thapo
All-round Manager

Architectuur

Onze architectuurdienst is erop gericht onze klanten uitzonderlijke ontwerpoplossingen te bieden voor hun residentiële of commerciële projecten. Ons team van ervaren architecten en ontwerpers werkt nauw samen met klanten om hun visie te begrijpen en een ontwerp op maat te creëren dat aan hun behoeften voldoet en hun verwachtingen overtreft.

Wij geloven dat goede architectuur meer is dan alleen esthetiek; het gaat om functionaliteit, duurzaamheid en het creëren van ruimtes die het leven van mensen verbeteren. Of u nu een nieuw huis wilt ontwerpen, een bestaande ruimte wilt renoveren of een commercieel pand wilt bouwen, wij zijn er om u door het hele proces te begeleiden.

Van de eerste conceptontwikkeling tot de uiteindelijke constructie, we werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is. Onze toewijding aan kwaliteit, aandacht voor detail en innovatieve ontwerpoplossingen onderscheidt ons van de concurrentie.

Constructie

Onze constructie diensten zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige bouwoplossingen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, een renovatie of een restauratie, wij hebben de expertise en middelen om uw project tot een goed einde te brengen.

Ons team van ervaren professionals zet zich in voor het leveren van uitzonderlijke resultaten en we zijn trots op onze aandacht voor detail, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice. Vanaf de eerste planningsfase tot de laatste hand werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun visie wordt gerealiseerd en hun verwachtingen worden overtroffen.

Met een focus op veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid, gebruiken we de nieuwste technologie en materialen om kosteneffectieve oplossingen te leveren die zowel duurzaam als milieuvriendelijk zijn. We begrijpen dat elk project uniek is en we zijn toegewijd om onze diensten af te stemmen op de specifieke behoeften van elke klant.

Wij geloven dat samenwerking, innovatie en kwaliteit de sleutels tot succes zijn. We zijn toegewijd aan het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten en we kijken uit naar de mogelijkheid om met u samen te werken aan uw volgende project.

Renovatie

Onze renovatieservice is toegewijd aan het transformeren van verouderde of beschadigde eigendommen in moderne en functionele ruimtes. We begrijpen dat het renoveren van een woning of bedrijfspand een ontmoedigende taak kan zijn, daarom bieden we een uitgebreide renovatieservice die elk aspect van het project uit handen neemt.

Ons team van ervaren professionals heeft de expertise en middelen om elk renovatieproject aan te pakken, of het nu gaat om een kleine upgrade of een complete revisie. We werken nauw samen met onze klanten om hun behoeften en voorkeuren te begrijpen, en we gebruiken onze kennis en creativiteit om ruimtes te ontwerpen die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch.

Van planning en ontwerp tot constructie en afwerking, wij zorgen voor elk detail om ervoor te zorgen dat het renovatieproject op tijd, binnen budget en volgens de hoogste kwaliteitsnormen wordt voltooid. We gebruiken de nieuwste technologie en materialen om ervoor te zorgen dat onze renovaties niet alleen duurzaam, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk zijn.

Bij onze renovatiedienst geloven we dat elke ruimte het potentieel heeft om omgetoverd te worden tot iets moois en functioneels. We doen er alles aan om uitzonderlijke resultaten te leveren en onze klanten een stressvrije renovatie-ervaring te bieden. Of het nu gaat om residentieel of commercieel vastgoed, wij zijn toegewijd om uw renovatiedromen waar te maken.