Optimaal Kwalitatief

Wij beschikken over vakbekwaam personeel met jaren lange ervaring, die elke aannemingswerk zien als een uitdaging om de wensen en ideeën van de klant te vertalen in een optimaal kwalitatief eindresultaat.

Wij verzorgen het gehele bouwproces van schetsontwerp, bouwaanvraag, realisatie, tot uiteindelijk de oplevering van uw Veenstra woning. Laat u inspireren door ons aanbod, we nemen alle mogelijkheden graag persoonlijk met u door!

Over Ons
Vasilda N.V. is in 1999 door de heer Howard Vasilda, de huidigde directeur opgericht. Het bedrijf was vanaf 1999 tot en met December 2006 gevestigd aan de Bonistraat no 100 te Geyersvlijt. Vanaf januari 2007 is Vasilda N.V. gevestigd aan….

Het terrein groot 600m2, werkruimte van 425m2, en kantoorruimte van 85m2 was vanwege gebrek aan ruimte de reden waarom het bedrijf in maart 2007 is verhuisd naar de Arabistraat perc. 2449 te Geyersvlijt.

Uw vraag werken wij uit tot een panklaar en doorzichtig concept. Ongeacht of het een klein karwei is, een deelopdracht of een turn-keyproject. Met inzet en toewijding begeleid het professionele bedrijfsbureau dat hele proces tot en met de nazorg.

Contact ons vandaag voor meer informatie.